Vegger ble revet og et kjøkkenallrom alle kan drømme om oppstod i all sin prakt.

Det går tydeligvis an å endre mesteparten av planløsningen.

Ny plan- og møbleringsplan for nytt kjøkkenallrom, med tilhørende belysningsdesign. Vi rev ned vegger til tilstøtende soverom og stue og skapte et lyst, romslig og lekkert kjøkkenallrom. Det nye kjøkkenet fikk en funksjonell løsning med høyskap samlet på en vegg. Den store kjøkkenøyen er et sosialt samlingspunkt med gasskoketopp og kum med Quooker, levert av Raffinert. En meget fin løsning som skaper stor fleksibilitet under matlagingen og som avlaster oppvaskkummen. Kjøkkenet er Sigdal Herregård.


Vi rev ned vegger til tilstøtende soverom og stue og skapte et lyst, romslig og lekkert kjøkkenallrom. En stor peis ble fjernet og erstattes med en kalksteinsovn. Gulv revet og erstattet med nytt heltregulv. Oppussingen er utført av teamet til Raffinert oppussing. 


Alle overflater er nye, med ny heltregulv og nye farger på veggene. Den plassbygde bokhyllen på hele langveggen i stuen, er laget av de eksisterende gulvbordene av vår møbelsnekker.

Kundenomtale:

Mari Moen
 
Vi opplevde at Taran forsto hvem vi var og vår stil og smak. Det var derfor enkelt å samarbeide med henne. Hun hadde mange gode forslag til løsninger, og endret også løsningene etter hvert som vegger og peis ble revet ned.
 
Spesielt positivt var hennes innstilling til gjenbruk, så vi fikk brukt det gamle stuegulvet til nye bokhyller i stua.
 
Vi er meget godt fornøyd med de dyktige og hyggelige håndverkerne hun samarbeider med. 

Prosjektgalleri