Skip to main content

Blogg

«Å våge er å miste fotfestet en liten stund,

og ikke våge er å miste seg selv.

Disse kloke ordene er uttalt av den danske filosofen Søren Kierkegaard (1813 – 1855). Fremdeles regnes han som Nordens fremste bidragsyter til vestlig tenkning. Bruk hans kloke ord til å gi deg styrke med på veien, når du planlegger oppussing av din bolig. Finn din egen vei.

Med deg på planleggingsreisen håper jeg min blogg gir deg ny kunnskap, gode tips og verdifull veiledning. Under finner du en komplett oppussingsguide, en veiledning til deg som drømmer om nytt kjøkken og en tekst med belysningstips. Dette er bare noen av temaene du finner i boggen under.

Lykke til med ditt prosjekt. Våg!

Eddik er et fantastisk universalprodukt

Av Bærekraftig tips, Kjøkken

Jeg har lenge vært svært skeptisk til Jiff, og resten av Jordans og de andre produsentenes store produksjon og variasjon av rengjøringsprodukter. Hvorfor må vi må kjøpe en sprayflaske med ukjent innhold, som koster en formue, for deretter å vaske huset vårt med dette mystiske innholdet. Det legger se en «film» på alle overflater og lukten sitter i en hel evighet. Dette kan da ikke være bra, hverken for oss eller for miljøet?

Les mer
Stue med skråtak og synlige bærebjelker. Salongen med to sofaer mot hverandre er lys grå. Spotskikkenen i taket ir et vakkert lyssskinn på veggen

Belysningstips

Av BelysningIngen kommentarer

Når vi går vi inn i den mørke og kalde årstiden og trekker innendørs oppdager vi at belysningen er mer eller mindre fraværende i boligen. Trenger du tips på veien har jeg her skrevet ned ni av mine beste belysningstips.  

Les mer