Skip to main content

Blogg

«Å våge er å miste fotfestet en liten stund, og ikke våge er å miste seg selv»

 

Disse kloke ordene er uttalt av Sørens Kirkegaard. Jeg syntes du skal ha dem med deg når du planlegger oppussing og interiøret i din bolig. Gjennom bloggene min håper jeg å gi  tips og veiledning.

 

I de ulike bloggene varierer temaet fra belysning, kjøkken til uterom. Jeg gir deg ni unike tips om belysning. 13 tips for å få kjøkkenet til å fungere bedre, informasjon om hvor viktig inngangen vår er for oss og betydningen av gjenbruk og bærekraft. Og selvfølgelig uterommet. I tillegg er det en egen blogg som er en komplett oppussingguide fra A – Å.

 

Min hovedkonklusjon for et hjem er at det må skapes en atmosfære i din bolig som er din, der du trives, henter overskudd og blir glad. Dette er ditt hjem og ditt liv. Ikke ta trygge tradisjonelle valg som kjeder deg. Finn din egen vei. Våg!

Mine blogger