Gamle dørblader gjenbrukt som skyvedører til barnerom

Det går tydeligvis an å endre mesteparten av planløsningen.

Ny plan- og møbleringsplan for leilighetene ble tegnet. Kjøkkenet ble flyttet ut i stuen. Det eksiterende kjøkkenet ble hjemmekontor og gjesterom. Møbelsnekker plassbygde en stor kube av finér som skjulte et gjestetoalett med lagringsløsning.

Et større soverom ble delt opp i tre til to barnerom og et lekerom. Inn til hvert av barnerommene ble gamle dørblader bygd om til skyvedører.

Baderommet ble totalrehabilitert og utstyrt med dusj og badekar. Sonene for vaskerom er praktisk, med gode tørkemuligheter og brettebenk for klær.

Eksiterende gulv ble slipt ned og oljet. Tak og vegger fikk nye farger. I stuen ble en bokhylle plassbygd fra vegg til vegg. Designen skaper en god balanse mellom det klassiske og det moderne. Oppussingen er utført av teamet til Raffinert oppussing.

Kundenomtale:

Amund Hovengen Ringen

«Vi er godt fornøyde med jobben som ble utført i vår leilighet. Dyktige og hyggelige håndverkere og Taran styrte det hele på en ryddig og imøtekommende måte.»

Presseomtale:

Prosjektgalleri

Kundens følelser om vår arbeid.

Ann-Karin BjerkeRenovasjon av kjøkken og spisestue
Les mer
Taran kom med løsninger som resulterte i et praktisk og lekkert kjøkken som vi stortrives i. Hun er veldig flink, hyggelig og ser helheten og har kreative løsninger. Dette hadde vi ikke klart å finne selv! Anbefales på det varmeste.
Book en hyggelig prat og la oss utforske mulighetene sammen.