Dør til trapperom ble flyttet og drømmekjøkkenet kom endelig på plass

Det går tydeligvis an å endre mesteparten av planløsningen.

Oppdraget bestod i å tegne ute nye plan- og møbleringsplan for nytt kjøkken, med tilhørende belysningsdesign og utvalg av farger og materialer. Det nye kjøkkenet fikk en funksjonell løsning med høyskap samlet på en vegg. Den store kjøkkenøyen er et sosialt samlingspunkt. Her blir det bakt mange pizzaer. Det gamle originale vinduet til spiskammeret ble funnet frem igjen og fremstår som et smykke i kaffenisjen, sammen med det lekre tapetet. Kjøkkenet er et Sigdal Herregård.


Døren til trapperommet ble flyttet, slik at det ble plass til en romslig benkeløsning med kum og oppvaskmaskin, samt overskap. Denne løsningen gir et godt U – formet arbeidskjøkken. En Gulv revet og gulvvarme ble lagt. Nå er det gamle huset godt etterisolert og gulvvarmen bidrar til nydelig lunk i de store rommene. Kjøkken og spisestue fikk flott eikeparkett før veggene ble malt opp med nye farger.

Kundenomtale:

Ann Karin Bjerke

Vi fikk hjelp av Taran da vi skulle renovere kjøkken/spisestue. Hun kom med løsninger som resulterte i et praktisk og lekkert kjøkken som vi stortrives i. Hennes forslag til farger på innredningen og vegger, samt fliser og benkeplater har blitt helt nydelig. Dette hadde vi ikke klart å finne selv!

Taran er veldig flink, ser helheten og har kreative løsninger. Hun er en veldig hyggelig dame som det har vært supert å samarbeide med.

Anbefales på det varmeste.

Presseomtale:

Prosjektgalleri