Gjennom mine år som interiørarkitekt, har jeg møtt altfor mange, som uten å vite hvorfor, sliter med å finne trivsel og ro i hjemmet sitt. Det kan det være mange grunner til. Min største glede er å kunne bistå slik at alle kan få i et hjem de har gjort til sitt. Mitt mål er at alle skal bo bra. Det har gitt meg inspirasjon til å skrive denne boken.

Å skape et godt og trivelig hjem, er ofte en omfattende prosess. Du må legge et større puslespill for å lykkes. Når du dykker ned i denne boken blir du kjent med noen viktige brikker som må på plass i dette puslespillet. Du får vite hva interiøret betyr for dine viktigste behov. Du blir presentert for litt interiørspsykologi og får et innblikk i fargenes verden.

Våre hjem er produkter av historien vår og samfunnet vi lever i. Derfor skriver jeg både om hvordan vi bodde før og gjennomgår sider ved dagens bosituasjon.

Når du som forbruker tar bevisste valg, kan du bidra til å redusere samfunnets påvirkningskraft. Mitt håp er at du får frihet til å prioritere egne ønsker og ta egne valg. Den kunnskapen kan bidra til at husets interiør blir ditt interiør.  «Drit i trendene! Ditt hjem skal være personlig».

Jeg håper du vil LESE denne boken. Videre håper jeg at den bidrar til å gi deg ny bevisstgjøring når det gjelder noe av det viktigste for oss, det med å bo. For å ha det bra, må du bo bra.

Jeg kan med hånden på hjertet fortelle deg, at det ikke er «de jævla putene» som er målet når du opplever mistrivsel og kjenner ubalanse i hjemmet ditt.

Taran Grønlie (f. 1975) er utdannet interiørarkitekt, MIAF. Hun har en mastergrad i teatervitenskap, samt grunnfag i kunsthistorie, etologi og pedagogikk. Før hun begynte som interiørarkitekt, var hun regissør og produsent for TV og teater. Den bakgrunnen fremstår svært relevant når hun bistår sine oppdragsgivere med å bygge den scenen der store deler av livet utspiller seg, nemlig hjemmet.

Her kan du bestille boken

Har du spørsmål om boken er det hyggelig om du sender meg en melding.

Bestillingen fyller du inn under her.
Fyll inn skjemaet og Vipps 320kr til
raffinert #729107.
Jeg leverer boken vederlagsfritt til deg i Oslo området, så snart den er klar.

* Porto på 80 kr. tilkommer om den må sendes.

[contact-form-7 id=»1909″]

Ønsker du hjelp? Ta kontakt og vi finner en god løsning.