Skip to main content

Se hva noen av våre fornøyde
kunder sier om oss:

Høy kvalitet på arbeidet som ble utført

Vi valgte Raffinert interiør til både rådgiving og oppussing av vår leilighet. Vi trengte noen som kunne hjelpe oss med både overflateoppusing, snekker, VVS og elektrisk arbeid. Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet og oppfølgingen vi fikk underveis. Det ble levert høy kvalitet på arbeidet som ble utført, og prosjektet ble gjennomført til avtalt tid og innenfor avtalt budsjett. Vi gir denne gjengen våre beste anbefalinger.

Erlend Sørby Johannessen

Kan absolutt anbefale Raffinert Interiør til andre

Taran i Raffinert Interiær utførte jobben meget tilfredsstillende! Både planløsningen og designforslaget som ble utarbeidet var midt i blinken. Taran kom med gode forslag som ble innarbeidet i renoveringen av hele førsteetasjen. Kan absolutt anbefale Raffinert Interiør til andre!!

Dag Lyster

Ryddig og effektivt

Taran tok på seg å pusse trapper og lage en ny løsning for trapperekkverk. Både planlegging og gjennomføring var ryddig og effektivt. Alt ble gjort til avtalt tid og vi er veldig fornøyd med resultatet. Bekvemt at Taran tok ansvar fra a til å i prosessen.

Jon Halvorsen

Bestemors lekestue

Raffinert interiør og Taran er helt klart et firma jeg anbefaler på det sterkeste. Taran kommer med fantastiske ideer, løsninger og tips som jeg aldri kunne tenkt ut selv.

Marthe

Dyktige og hyggelige håndverkere

Vi er godt fornøyde med jobben som ble utført i vår leilighet. Dyktige og hyggelige håndverkere og Taran styrte det hele på en ryddig og imøtekommende måte.

Amund Hovengen Ringen

God hjelp og veiledning

Vi er veldig godt fornøyd med den jobben Raffinert Interiør har gjort for oss. Vi fikk god hjelp og veiledning, både før, under og etter hele prosessen.

J. Skui - Edrington

Taran lyttet til våre behov

Taran lyttet til våre behov og tolket disse svært bra. I tillegg til ny plan for ønskede rom kom hun med muntlige forslag på befaringen vi også var veldig fornøyde med. Vi likte spes. godt produkt/miljø-collagen med info om prod/pris. God "handleliste" 🙂

R. Nygård

Godt fornøyd med resultatet

Søkte råd for material- og fargevalg for vegger og gulv samt takbelysning og fikk gode råd og er godt fornøyd med resultatet. I tillegg fikk jeg god hjelp å tegne kjøkken i et litt vanskelig rom å innrede. Taran leverer på tid og jeg anbefaler gjerne Raffnert Interiør.

Siri Grøstad

Planløsning i kjeller i enebolig

Vi er veldig godt fornøyd med jobben Raffinert Interiør utførte for oss. Vi fikk gode svar på våre spørsmål om valg av planløsning i kjeller, og flere tips og idéer som vi ikke hadde tenkt på selv. Anbefales!

M. S. Løvik

Idé til planløsning

Var punktlig, flink og hadde gode innspill på vårt enkle oppdrag der vi kun ønsket en profesjonells syn på endring av planløsning i underetasjen.

T. Tornes

Godt fornøyd

Fikk en veldig hyggelig og god idedrodling for å friske opp en standard toroms leilighet. Fint få nye innspill og samtidig en bekreftelse på ideer som skulle gjennomføres. Godt fornøyd!

Einar Hveem

Planlegge og følge opp oppussingsarbeid (privat)

Raffinert Interiør leverte gode tegninger og satte oss i kontakt med flinke og raske håndverkere. God kommunikasjon med interiørkonsulent, snekker, rør og el, og kontraktsfestet arbeid. Noen bygningsmessige vanskeligheter kunne kanskje vært oppdaget før.

T. T. Nilssen

Høy kvalitet

Høy kvalitet utført av fagfolk.

Geir Arne Brevik

Veldig god hjelp

Jeg fikk veldig god hjelp til fargeforslag, særlig på kjøkkeninnredning, lamper og gang. Kommer nok til å følge disse forslagene.

Elise Vågland

Super jobb

Dere gjorde en super jobb, du og teamet ditt!

Heidi – Lill

Raffinert i media