Trøblete gjennongangsrom ble lekker spisestue

Det går tydeligvis an å endre mesteparten av planløsningen.

Ny plan- og møbleringsplan for nytt kjøkkenallrom, med tilhørende belysningsdesign.  Det nye kjøkkenet fikk en funksjonell løsning med høyskap samlet på en vegg. De flaskegrønne høyskapene er levert av Raffinert innredning og direkte importert fra vår italienske kjøkkenleverandør Antares.

Flere av de hvite skrogene på den flotte øyen er gjenbruk fra det opprinnelige kjøkkenet, etter ønske fra kunden. Benkeplaten i Corean og Quooker kran er levert av Raffinert. 

Vegg mellom kjøkken og gjennomgagsrom ble revet og en stor peis fjernet. Gulv revet og gulvvarme lagt. Oppussingen er utført av teamet til Raffinert oppussing. 

Alle overflater er nye, med ny eikeparkett og nye farger på veggene. De plassbygde møblene i eikefinér er snekret av møbelsnekker.  

Kundenomtale:

Kjersti Guldahl

«Etter å ha sett gjennom Taran sin portefølje, fant vi ut at hennes arbeid passet til vårt prosjekt – åpent kjøkken og stue løsning. Taran ble kjent med våre ønsker og behov, hun så flere gode løsninger, og vi kom raskt fram til et design vi var fornøyd med. Hun har et godt nettverk av håndverkere som villig ga sine tilbud, uten at det føltes som et must å velge en av dem. Vi gikk for en kombinasjon av Taran «sine» håndverkere og andre vi fant fram til selv. Alt i alt er vi godt fornøyd med både prosjektering, gjennomføring og oppfølging.»

Presseomtale:

Prosjektgalleri

Kundens følelser om vår arbeid.

Ann-Karin BjerkeRenovasjon av kjøkken og spisestue
Les mer
Taran kom med løsninger som resulterte i et praktisk og lekkert kjøkken som vi stortrives i. Hun er veldig flink, hyggelig og ser helheten og har kreative løsninger. Dette hadde vi ikke klart å finne selv! Anbefales på det varmeste.
Book en hyggelig prat og la oss utforske mulighetene sammen.