Skip to main content

I media

Jeg må vel være ærlige og si at det er gøy med

oppmerksomhet i media

Her har jeg samlet reportasjer om mine interiørprosjeket som har stått på trykk i blader og aviser. Det er et utvalg av debattartikler om arkitektur og interiørarkitektur som jeg har skrevet, link til 2 ulike PodCaster hvor jeg er med som du gjerne må lytte til. I tilegg er det medieoppslag i forbindelse med lanseringen av boken jeg er akutell med «De jævla putene». Og medieoppslag i forbindelse med åpningen av Studioet jeg har i Jomfrubråtveien på Holtet.

meningsfulle møter interiørarkitekt Taran Grønlie

Podcast med Interiørarkitekt Taran Grønlie – De jævla putene

Av podcast, PresseIngen kommentarer

Interiørarkitekt og forfatter Taran Grønlie er bokaktuell med «De jævla putene» hvor hun tar et oppgjør med mange forestillinger rundt eget yrke. Hennes klare råd er å finne ut hva som er kos og trivsel for deg fremfor å følge de siste trendene. Som engasjert samfunnsdebattant brenner hun for å bevare byrommenes sjel med en langsiktig og helhetlig plan, hvor byarkitektene involveres i begynnelsen i stedet for slutten av byutviklingsprosjektene.

Les mer