Slik jobber jeg for deg

Med en interiørarkitekt på laget er du sikret at

det blir tatt hensyn til dine behov og ønsker og at

potensialet i din bolig blir utnyttet fult ut.

Min viktigste oppgave som interiørarkitekt er å lytte til deg. Bare da kan jeg bistå med å opptimalisere utfordringene du har i din bolig. Om du vil endre på hele boligen eller bare et enkelt rom kan jeg veilede deg til mål.  Jeg kan tegner om hele eller deler av planløsningen,  slik at din bolig blir tilpasset dine behov. Jeg kan lage nye møbleringsplan og ny belysningsløsning og jeg kan tegner plassbygde møbler om du ønsker deg det. Jeg utfører en helhetlig møbel -og materialcollage for ditt prosjekt, skreddersydd bare for deg. Jeg kan tegne enkle utbygginger, tilbygg og påbygg, og søker jeg kan Plan -og byggningsetaten. Med en interiørarkitekt på laget er du et skritt nærmere en hjem du virkelig vil trives i.

Ett av våre prosjekter på et minutt

Komplett håndverketeam til alle arbeidsoppgaver

Jeg tilbyr deg et komplett håndverkerteam. Sammen gjennomfører vi enkel overflateoppussing og prosjekter med ombygging, rehabilitering eller utbygging. Mine håndverkere jeg kan anbefale på det varmeste. Vi har som team jobbet sammen i en årrekke. Hva hjelper det å ha planene klare, om du ikke har noen til å gjennomføre dem? Da blir dokumentene lagt i en skuff, og frustrasjonen øker proporsjonalt med tiden oppussingsdokumentene ligger i skuffen.

Les mer om teamet vårt på https://www.puss-opp.no/

Liten gutt itrapp, samtale med mor som står lengere nede i den hvitmalte trappen.

Jeg er med hele veien

Jeg kan koordinere hele byggeprosjktet. I løpet av hele byggeprosessen har du meg som kontaktperson. Jeg skal sørge for at dine ønsker og behov blir ivaretar, og sørger for at løsninger og sluttresultat blir som vi har planlagt sammen.

Hvem vil egentlig bo i Bohus-katalogen?

Som interiørarkitekt holder jeg meg oppdatert på løsninger og produkter som er tilgjengelige på markedet. Jeg konsentrerer meg om varige løsninger, laget med organiske materialvalg og høy grad av kvalitet. Jeg tenker på naturen og unnlater å la trendene velge for meg. Mine kunder skal velge med hjertet og ikke med trendkataloger. Hvem vil egentlig bo i Bohus-katalogen?

Løsninger som tjener miljøet

Plassbygde møbler står mitt hjerte svært nær. Et plassbygd møbel glir inn som en del av boligen. Lagringsplassen blir utnyttet til fulle, alt går opp på mål, og med litt vedlikehold varer møbelet evig. Over tid tør jeg påstå at det blir rimeligere løsninger enn å kjøpe masseprodusert. Det blir varige løsninger som tjener deg og miljøet.

Drømmer skal gjennomføres

Hva hjelper det å ha kartlagt sine drømmer uten å få gjennomført dem? Når behovet er avdekket og beslutning er tatt på ønsket løsning  kan jeg lager en sluttresultatbeskrivel. Den beskrivelsen er, sammen med tegninger og collager, et godt anbudsgrunnlaget du kan gi håndverkerne når du skal innehente pris på arbeidet du ønsker å få utført.

Se gjerne på bloggen min om du ønsker mer tryggeht før du tar valg ved store oppussingprosjekter En komplett guid til ditt drømmehjem

Drømmer du om nytt kjøkken kan denne bloggen være nyttig å lese igjennom. Er kjøkkenet boligens viktigste rom?

Prosessen ved å hyre en interiørarkitekt er det mer info å hente fra denne linken. https://www.byggstart.no/ Her kan du også lese om deres priserfaringer hentet fra  ulike byggeprosesser.